Hos kaffevogne.dk elsker vi god kaffe. Derfor har vi valgt at samarbejde med italienske Segafredo Zanetti, som er en kvalitetsbevidst spiller på kaffemarkedet, lige som vi selv er.

Segafredo Zanetti er den eneste udbyder af kaffe på markedet, der har samlet hele produktionsprocessen på én hånd. 100% kontrolleret kvalitet fra marken til den færdige kop espresso. På virksomhedens egne plantager i Brasilien og Costa Rica dyrkes kaffebønner af højeste kvalitet. I de mest moderne ristningsanlæg bliver bønnerne derefter omhyggeligt blandet og ristet for at skabe den berømte italienske kaffe.

Kaffevogne benytter både en fairtrade, økologisk bønne og en konventionel bønne. Det gør vi bl.a. fordi, der er stor forskel på smagen i de to forskellige bønner. Som kunde har du mulighed for at spørge mere ind til bønnerne, og ønsker du at booke en kaffevogn, kan du bede om, at vi benytter en bestemt variant. Vi ønsker at give den bedste kaffeoplevelse, og begge bønner er af højeste kvalitet.

Segafredo Zanettis kaffe dyrkes altså med kvalitet og oplevelsen i fokus, lige som vi gør det.

Deres 3 fokusområder i hverdagen er lige i vores ånd:

Teamplay – Vi skal, som team i Segafredo Zanetti, være her for hinanden, så vi kan servicere vores kunder bedst muligt.

God Stil – At vi holder hvad vi lover og sikre os at vores kunder får den service og betjening de fortjener.

Fokus – At vi kommer forberedt og konstant har fokus på at levere vores produkter og ydelser bedst muligt.

Det er derfor faldet os ganske naturligt, at vores kaffe skulle leveres af Segafredo Zanetti.

Vil du læse mere om kaffen?

Segafredo Zanetti har en god, detaljeret fortælling om kaffeproduktionen i virksomheden. Så vil du læse mere om bønnerne, processen og de mange andre finesser, kan du klikke videre til Segafredo Zanetti Danmarks hjemmeside via knappen.

Kaffeordning til virksomheder

Har du en virksomhed, der trænger til en kaffeordning med god italiensk kaffe, så har vi sammensat den perfekte løsning til jer. Med Kaffe Klubbens kaffeordning får din virksomhed leveret kaffe – bønner og/eller filterkaffe – fast på jeres adresse. Så er det slut med kun at drikke god kaffe udenfor kontoret, og vi kan garantere jer, at jeres kunder vil elske jer for det. Der er intet som at lave en god aftale over en kop lækker Segafredo-kaffe.

Vil du høre mere om en B2B kaffeordning?

En kaffeordning til jeres virksomhed skal matche jeres ønsker og behov, derfor vil tilbuddet være skræddersyet til jer. Vi vil gerne høre mere om jeres virksomhed, så vi kan dække jeres ønsker bedst muligt, så kontakt os direkte på 53624554 eller send en mail til Michael på michael@kaffevogne.dk.

Slå på ‘tråden’

Er du blevet nysgerrig på, hvordan og hvorledes det foregår med sådan en kaffevogn, om det passer til din fest, eller måske noget helt tredje?

Så kan du sende os en besked ved at klikke på knappen – vi svarer normalt indenfor 48 timer.

Vi takker på forhånd for din besked.

Send en besked